Type what you are searching for:

Tijd voor vakantie, wandel mee met Gea

Het is tijd voor vakantie! Maar waar gaan we dit jaar naartoe en welke sieraden en horloges mogen mee op reis? Gea Strating neemt ons mee op haar actieve vakanties.

Voor mij is vakantie heel breed en divers, het kan ook een citytrip zijn of een weekendje weg. Ik neem u graag mee op reis, letterlijk in dit geval want ik schrijf dit bericht vanuit een hut, varend van Newcastle naar IJmuiden. Ik was drie dagen vrij en voor mij betekent dat ook een vakantiegevoel. Het was heerlijk wandelen door een onbekende Engelse stad en leuk om een museum te bezoeken waar toevallig een expositie is van de kunstschilder William Turner 1775-1851 … Geweldig!

In juni was ik een week naar Alpe d’Huez voor het KWF. Vorig jaar heb ik de berg zelf beklommen, maar dit jaar was ik daar als vrijwilliger. Ook dit is ‘vakantie’, de saamhorigheid, de verhalen en de emotie. Veel wandelen, samen eten, maar ook tot rust komen in de prachtige natuur daar.

In de derde week van juli ga ik weer wandelen. Dan loop ik samen met mijn familie de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is niet voor het eerst. Lang geleden was dit voor mij een jaarlijks sportief evenement, maar na meerdere operaties aan beide voeten voelt dit nu als een pittige onderneming. Het is dus spannend of ik het ga halen… het wordt in ieder geval een prachtige week samen met mijn broer, zus en zwager. En als ik het haal, dan krijg ik cijfertje 13.

Mijn ‘grote’ vakantie gaat dit jaar naar Spanje. Ik vlieg naar Madrid waar ik aanhaak bij een vriendin die met haar camper vanuit Nederland naar Spanje rijdt. Samen rijden we via het binnenland van Spanje richting de Franse en Belgische kust weer terug naar Nederland. Normandië ligt zeker op de route met de D-day stranden en Mont Saint-Michel.

Ik wens iedereen een hele fijne zomer toe!

 

Welke sieraden draagt Gea op vakantie?

De vraag welke sieraden ik op vakantie draag, is voor mij niet moeilijk te beantwoorden. Op vakantie draag ik eigenlijk altijd de sieraden die ik normaal ook draag. Het is een klein beetje afhankelijk van mijn bestemming, maar mijn sieraden horen bij mij dus ook op vakantie.

Deze sieraden en horloges gaan in ieder geval mee:
Mijn roségouden oorsieraden van Artur Scholl zijn altijd goed, tijdloos en voor iedere gelegenheid. Mijn stackable armbanden van onder andere Tirisi Jewelry gaan ook mee, twee roségouden armbanden en de set is helemaal af met een BRON Reflex edelsteen armband.
Verder draag ik graag een leuk horloge van Longines of mijn sportieve Santos 100. En natuurlijk mijn alliance – en solitair ringen die ik kan mixen & matchen met de Bron Stax ring. Op vakantie vind ik een collier niet zo fijn dragen maar dat is persoonlijk dus die laat ik thuis.